Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Απόδραση για δύο στην Πάρο [φωτο] - Tsantirinews.gr

Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Απόδραση για δύο στην Πάρο [φωτο]

xtzigainnis_zeta

Σε έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς βρέθηκαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την Πάρο την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή με το που άνοιξε ο καιρός και άρχισε να μυρίζει καλοκαιράκι. Οι δυο τους είχαν και έναν σημαντικό λόγο για να βρεθούν στο αγαπημένο τους νησί. Ήθελαν να εποπτεύσουν τις εργασίες που γίνονται στην ακίνητη περιουσία που έχουν αποκτήσει εκεί.

Ο τραγουδιστής είχε αγοράσει πριν από τρία χρόνια μία μεγάλη έκταση αξίας 1.800.000 ευρώ σύμφωνα με το Ciao και έτσι βρέθηκε εκεί για να συναντηθεί με τον αρχιτέκτονα και το συνεργείο που έχουν αναλάβει την ανέγερση και ολοκλήρωση του σπιτιού των ονείρων του.

Το ζευγάρι αφού ολοκλήρωσε τις δουλειές που είχε να κάνει, λίγο αργότερα βρέθηκε σε ένα ταβερνάκι όπου συνηθίζει να τρώει κάθε φορά που κατεβαίνει στην Πάρο για να απολαύσει παραδοσιακές γεύσεις σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, κάτι που τους λείπει πολύ όταν βρίσκονται στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του ζευγαριού, φαίνεται να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους του και παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είναι πλέον μαζί αρκετό καιρό, φαίνεται πως συνεχίζουν να μοιράζονται έναν μεγάλο έρωτα.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Menu Title
http://www.tsantirinews.gr/