Το Ναυάγιο: Ο καπετάν Στελής στήριγμα για ττην Ειρήνη και τον Πέτρο

Στα επόμενα επεισόδια στη σειρά “Το Ναυάγιο”, ο Καπετάν Στελής γίνεται πυλώνας στήριξης για την Ειρήνη και τον Πέτρο, καθώς στέκεται στο πλευρό τους.

Ο Πέτρος αναγκάστηκε να δηλώσει την πραγματική του ταυτότητα στον Στελή, καθώς βρίσκει ανταπόκριση και συμπαράσταση στην πατρική μορφή του Στελή, που τον αγκαλιάζει και του υπόσχεται πλήρη υποστήριξη στις δύσκολες στιγμές.

Ο Στελής συμβουλεύει τον Πέτρο να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα στην Κρήτη, για να μην ανησυχούν για την τύχη του. Επίσης, αντιλαμβάνεται τον έρωτα που νιώθουν ο Πέτρος και η Ειρήνη ο ένας για τον άλλον και έχει αποφασίσει να τους στηρίξει και να τους προστατέψει όπως γίνεται μεταξύ οικογένειας.

Συγχρόνως, σύντομα θα αναλάβει την προστασία της Ειρήνης, λόγω του θανάτου του πατέρα της, Τρύφωνα, βοηθώντας τη να αντιμετωπίσει το πένθος της. Στελής και Πέτρος θα συσπειρωθούν γύρω της, προσπαθώντας να την κάνουν να νιώσει δυνατή.

Η ανάδειξη του χαρακτήρα του Στελή έχει μεγάλο ενδιαφέρον στην πλοκή της σειράς “Ναυάγιο”, με την ερμηνεία του Λεωνίδα Κακούρη να ταιριάζει απόλυτα στο ρόλο και να ανταμείβεται με πολύ καλά σχόλια.