Οι αλήτες-ρουφιάνοι-αφισοκολλητές που το παίζουν Δημοσιογράφοι και με ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ - Tsantirinews.gr

Οι αλήτες-ρουφιάνοι-αφισοκολλητές που το παίζουν Δημοσιογράφοι και με ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

 

 

 

Η υπουργός «φωτοτυπία» απειλεί με ποινές μαθητές και καθηγητές στα Γιάννενα

Η υπουργός «φωτοτυπία» απειλεί με ποινές μαθητές και καθηγητές στα Γιάννενα

Με το γνωστό της ύφος, η υπουργός «φωτοτυπία», η μόνη που στο υπουργείο της δεν έχει επιτήρηση της τρόικας (τόσο πολύ την εμπιστεύονται;), η περιχαρής ομοτράπεζη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η γυναίκα που ήθελε να γίνει Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν πρόκειται ούτε και τώρα, εκείνη που ως κοινοτική επίτροπος είχε προτείνει να γίνουν τα αγγλικά επίσημη γλώσσα της ελληνικής δημοκρατίας, η Άννα Διαμαντοπούλου (εδώ χειροκροτούμε μανιασμένα), εξήγγειλε ποινές και τιμωρίες για τους μαθητές στα Γιάννενα, οι οποίοι κατά την ώρα της παρέλασης μούντζωσαν τους επισήμους όταν περνούσαν από μπροστά τους.

Η τοποθέτηση της Άννας Διαμαντοπούλου, που έγινε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA προκαλεί ήδη σωρεία αντιδράσεων, κυρίως μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς προανήγγειλε τιμωρίες στους μαθητές που αντέδρασαν γιατί ακόμη δεν έχουν βιβλία και διδάσκονται μέσα από φωτοτυπίες.

Η κα Διαμαντοπούλου μάλιστα υπογράμμισε ότι οι μούντζες ήταν κατευθυνόμενες από τους καθηγητές των παιδιών και ότι θα πρέπει κι εκεί να αναζητηθούν ευθύνες.

Τις ευθύνες «μαντάμ» που τα παιδιά δεν έχουν ακόμα βιβλία θα τις αναλάβεις επιτέλους;
Εσύ πότε θα τιμωρηθείς για την εγκληματική σου αμέλειά;
Σε περίπτωση που σου διαφεύγει, είναι έγκλημα και μάλιστα εθνικό, να μην έχουν τα παιδιά βιβλία!

 

ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ “ΨΥΧΡΑ”, ΜΕ ΤΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΦΑΤΣΑ-ΚΑΡΤΑ,  ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΉΛΙΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ       [ Αντιγράφουμε το ρεπορτάζ των ρουφιάνων και καλύπτουμε τα πρόσωπα των ανηλίκων μαθητών ]

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η «ομαδική» μούντζα των μαθητών από τα Ιωάννινα

 

 

Μπορεί ο Κάρολος Παπούλιας να μην πήγε στην παρέλαση για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων για να αποφθεχθούν οι εντάσεις αλλά τελικά οι μαθητές είχαν άλλα πλάνα…

Περνώντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων ομάδα μαθητών από το σχολείο της πόλης γύρισε και μούτζωσε τους επισήμους.

Πριν από αυτό ο σημαιοφόρος της παρέλασης φώναξε δυνατά «Είστε μ@λ@κες» εξοργίζοντας τον δήμαρχο της πόλης. Ο Φίλιππας Φίλιος, δήμαρχος Ιωαννίνων δεν αποχώρησε μόνο από την εξέδρα των επισήμων, αλλά και από το χώρο που γινόταν η παρέλαση. Δείτε τις φωτογραφίες που βρήκαμε στο karfitsa.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΣΤΕΓΟ tsantiri.gr ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ tsantirinews.gr

Menu Title
http://www.tsantirinews.gr/