17χρονοι στις γραμμές του τρένου - Tsantirinews.gr

17χρονοι στις γραμμές του τρένου

Τα άτομα που θα μπορούσαν να μυήσουν σε παγανιστικές και σατανιστικές τελετές την 17χρονη Εύα και τον 17χρονο Ιωακείμ, τα δύο παιδιά που αυτοκτόνησαν στην Ημαθία, αναζητούν οι αστυνομικοί.

ccbd3ce6eaadeb25d7a9ba03ce2ff700_xlΚαι αυτό διότι εκτιμάται ότι υπάρχουν ενήλικοι που επικοινωνούσαν για θέματα γύρω από τον παγανισμό με πολλούς ανήλικους στη νότια και βόρεια Ελλάδα. Οι αστυνομικοί ερευνούν μία προς μία τις συνομιλίες που είχαν ο Ιωακείμ και η Εύα στο Facebook για να διαπιστώσουν με ποιους επικοινωνούσαν και ποιοι θα μπορούσαν να τους έχουν επηρεάσει (πιθανότατα ενήλικες από τη Θεσσαλονίκη). Ο Ιωακείμ φερόταν πολύ επηρεασμένος από την παγανιστική ιδεολογία και ανέβαζε «παράξενες» φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ανέφερε μάλιστα πριν την αυτοκτονία σε άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος ότι υπάρχει ένας χώρος λατρείας στην Αθήνα τον οποίο ήθελε να επισκεφτεί, χωρίς να εξηγήσει περισσότερα. Αξιόπιστες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι πριν τις αυτοκτονίες είχαν γίνει και άλλες απόπειρες από τα δύο παιδιά. Σε μία περίπτωση οι 17χρονοι είχαν προσπαθήσει ξανά να πέσουν στις γραμμές του τρένου μεταξύ Αλεξάνδρειας-Παλαιοχωρίου την ώρα που περνούσε το τρένο αλλά τα σχέδιά τους άλλαξαν όταν ένας περίοικος τους αντιλήφθηκε.

Óôéãìéüôõðï áðü ôïí Óôáèìü Ëáñßóçò ôïõ ÏÓÅ, óôçí ÁèÞíá ôçí ÐáñáóêåõÞ 8 Éïõëßïõ 2016. Ìå óôÜóåéò åñãáóßáò ìáêñÜò äéÜñêåéáò, áðü Ýùò êáé ôç ÄåõôÝñá, êáèþò êáé 24ùñç áðåñãßá ôçí Ôñßôç, êëéìáêþíïõí ôéò êéíçôïðïéÞóåéò ôïõò ïé óéäçñïäñïìéêïß áíôéäñþíôáò óôçí éäéùôéêïðïßçóç ôçò ÔÑÁÉÍÏÓÅ êáé ôçò ÅÅÓÓÔÕ. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

«Είχαν γίνει δύο απόπειρες στο παρελθόν. Μας προκαλεί εντύπωση ότι δεν άφησαν πίσω τους σημειώματα που να εξηγούν γιατί αυτοκτόνησαν. Περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις για να δούμε αν είχαν καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ, όπως και την ανάλυση των κλήσεων από τα κινητά τους τηλέφωνα. Δεν ξέρουμε αν ο θάνατός τους συνδέεται με σατανιστές αλλά δεν το αποκλείουμε. Σίγουρα δεν μυήθηκαν μόνα τους τα παιδιά σε αυτή την ιδεολογία», αναφέρει αστυνομική πηγή.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση-κλειδί από ανήλικο, φίλο των 17χρονων, ο οποίος ήταν παρών στην κηδεία του Ιωακείμ και φέρεται να φώναξε –παρουσία κόσμου- «σύντομα θα έρθω να σε βρω». Ένα άλλο στοιχείο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι έχει εξαφανιστεί το λάπτοπ του Ιωακείμ και το κινητό του τηλέφωνο.

Το χρονικό

Ο 17χρονος Ιωακείμ έβαλε τέλος στη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές, μεταξύ Αλεξάνδρειας – Παλαιοχωρίου στην Ημαθία. Το σώμα του διαμελίστηκε από το διερχόμενο τρένο. Ο οδηγός του τρένου δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ειδοποίησε έντρομος την Αστυνομία. Όπως είπε, δεν υπήρχε κανένα περιθώριο αντίδρασης αφού ο αυτόχειρας έπεσε ξαφνικά από τη γέφυρα στις γραμμές.

Το δεύτερο σοκ ήρθε στις 28 Οκτωβρίου 2016 όταν η 17χρονη Εύα, κολλητή φίλη του Ιωακείμ, αυτοκτόνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Το δεύτερο περιστατικό προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση στην Αστυνομία, καθώς συνδέεται με το πρώτο και αναζητούνται τα αίτια.

Menu Title
http://www.tsantirinews.gr/