Εκπληκτική εφεύρεση: Η βαλίτσα που γίνεται scooter! - Tsantirinews.gr

Εκπληκτική εφεύρεση: Η βαλίτσα που γίνεται scooter!

Το απόλυτο αξεσουάρ ταξιδιού, αυτό που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση στα αεροδρόμια και θα κάνει τις διαδρομές από τη μία πύλη στην άλλη παιχνιδάκι, παρουσίασε ένας εφευρέτης στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια βαλίτσα η οποία με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται ότι διαφέρει από τις υπόλοιπες. Έχει τις ιδανικές διαστάσεις ώστε να χωράει στα ντουλάπια των αεροπλάνων ως χειραποσκευή και μπορεί με απλές κινήσεις να μετατραπεί σε ηλεκτροκίνητο scooter. Ονομάζεται Modobag, διαθέτει τηλεσκοπικό τιμόνι, μαρσπιέ, μπαταρία και φυσικά ηλεκτρικό μοτέρ.

Σύμφωνα με τον κατασκευή, κινείται τρεις φορές πιο γρήγορα από ένα πεζό και είναι απόλυτα ασφαλής. Επίσης, έχει ειδικές υποδοχές για να φορτίζεις το κινητό τηλέφωνο, το tablet και το laptop. Η μεγαλύτερη πρόκληση του εφευρέτη ήταν να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, κάτι το οποίο κατάφερε, εξοικονομώντας το 85%.

Ο εμπνευστής του project αναζητά χρηματοδότες μέσω του Indiegogo στο Σαν Φρανσίσκο, ώστε να το περάσει στην παραγωγή. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 24.000 δολάρια. Με την κατάθεση 25$, ο χορηγός λαμβάνει ως δώρο μια μπλούζα, ενώ με 999$ εξασφαλίζει μια από τις πρώτες βαλίτσες scooter.

Menu Title
http://www.tsantirinews.gr/