Ο γιος μου ο Βασίλης και η γυναίκα μου,υπερήφανοι για μένα και τον σύντροφό μου - Tsantirinews.gr

Ο γιος μου ο Βασίλης και η γυναίκα μου,υπερήφανοι για μένα και τον σύντροφό μου

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε πως παντρεύτηκε τον σύντροφό του, παρουσία του γιου του, ο οποίος τον στηρίζει σε όλα.

– Ο γάμος σου με τον σύντροφό σου πότε θα γίνει;

«Ο γάμος δεν θα γίνει γιατί… έγινε. Απλά επειδή πήρε πολλή δημοσιότητα η σχέση μου, θέλω λίγο να το ζήσω χωρίς να δίνω δικαιώματα και επιπλέον δημοσιότητα γιατί δεν το έκανα ποτέ γι’ αυτόν τον λόγο. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης διακριτικά και αθόρυβα. Όταν εγώ αποφασίσω, θα τα δείτε όλα. Έγινε πριν από λίγες μέρες.» αποκάλυψε ο Φώτης Σπύρος στην εφημερίδα Freddo.

– Ο γιος σου ήταν εκεί;

«Εννοείται ότι ο γιος μου ήταν εκεί. Οι πραγματικοί μου φίλοι ήταν εκεί και ήταν υπερήφανοι για μένα και τον σύντροφό μου. Ο γιος μου ο Βασίλης είναι 17 ετών και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα γενικότερα με τη στάση ζωής μου όπως και όλη η γενιά η καινούργια δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη ζωή μου. Φυσικά και η Γιάννα, η γυναίκα με την οποία έχω αποκτήσει τον Βασίλη, από την πρώτη μέρα ξέρει τα πάντα για μένα και τη σχέση μου. Είναι μια υπέροχη γυναίκα, την αγαπάω, με αγαπάει, χαίρεται για μένα και πάντα θα είναι δίπλα μου.»

Menu Title
http://www.tsantirinews.gr/