“ Εκτός τόπου και χρόνου ” - Tsantirinews.gr

“ Εκτός τόπου και χρόνου ”

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ: Ο Σαμαράς πιστεύει ότι θα ξαναγίνει πρωθυπουργός

Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη την εκλογική ήττα της 25ης Ιανουαρίου, ούτε λαμβάνει υπόψιν την εντολή του ελληνικού λαού, που θέλει να τον στείλει σπίτι του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ο Α. Σαμαράς τόνισε πως η ΝΔ κατάφερε να κρατήσει τις δυνάμεις και ουσιαστικά να χάσει μόνο δύο μονάδες από τη δυναμική της στις προηγούμενες εκλογές. «Δεν καλλιεργήσαμε τους φόβους, επισημάναμε τους κινδύνους και είπαμε την αλήθεια. Και γι’ αυτό η παράταξη έμεινε ουσιαστικά αλώβητη», είπε ο κ. Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε πως τον ανησυχεί η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καθώς η χώρα ενώ είχε μπει στο δρόμο της ανάπτυξης, τώρα θα πάνε όλα πίσω.

Ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε πως θα προτείνει για αντιπρόεδρο της Βουλής τον Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ γνωστοποίησε πως Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ θα είναι κατά σειρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αδ. Γεωργιάδης και ο Γιάννης Βρούτσης.

Την ίδια στιγμή κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην πρωθυπουργό, διακινούν ότι δεν πρόκειται ο ίδιος να εγκαταλείψει την ηγεσία της ΝΔ, καθώς, όπως λένε, “θα κληθεί σύντομα, να εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου”.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, τόσο ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και το περιβάλλον του, βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου.

Menu Title
http://www.tsantirinews.gr/