ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Archives - Tsantirinews.gr

Category Archives: ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

«Το σύμπαν είναι ολόγραμμα»

Από τότε που οι άνθρωποι άρχισαν να επικοινωνούν και να εκφράζουν τις σκέψεις τους, το βλέμμα τους στράφηκε προς τον ουρανό και τα ατελείωτα φωτεινά άστρα που περιβάλλουν τον πλανήτη μας και συγκροτούν τον κόσμο. Άλλωστε αυτό σημαίνει η έννοια άνθρωπος: «άνω θρώσκω», κοιτώ τον ουρανό.

“Χρυσά” τα ελληνόπουλα στο F1 Schools

Ονειρεύτηκαν, φαντάστηκαν, δημιούργησαν, καινοτόμησαν, πραγματοποίησαν το όνειρό τους. Είναι οι πρεσβευτές της νεολαίας, εμπνέοντας τους πάντες και αποδεικνύοντας πως το ταλέντο, η επιμονή και η υπομονή ανταμείβονται.

Απο την Αυστραλία με αγάπη

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ελλάδα με τη συμμετοχή περίπου 400 ομογενών πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, το μεσημέρι, έξω από τη Βουλή της Πολιτείας της Νοτίου Αυστραλίας.

3.500 Καλύμνιοι επέστρεψαν στην Αυστραλία

Τα τελευταία 3,5 χρόνια περίπου 3.500 ομογενείς, στην πλειοψηφία τους Καλύμνιοι, επέστρεψαν από την Ελλάδα στο Ντάργουϊν, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Eργοστάσιο στην Ελλάδα – Δεν θα υπάρχει μισθός κάτω των 1500 ευρώ!

Φτιάχνω εργοστάσιο στην Ελλάδα – Δεν θα υπάρχει μισθός κάτω των 1500 ευρώ! Τι λέει η κόρη του πολυεκατομμυριούχου αυτοδημιούργητου, Κέλλυ Βλαχάκη για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της.

Χριστουγεννάρτς, Χριστιαννάρτς ή Δεκέμβριος;

Ο Χειμώνας που σε διάφορα µέρη του Πόντου λέγεται ο Χειµός ή Χειµωγκός περιλαμβάνει τους μήνες Δεκέµβριο – Χριστιαννάρτς, Ιανουάριο – Καλαντάρτς , Φεβρουάριο – Κούντουρο.

ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ

Μια Ελληνίδα στη NASA Η Α. ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΟΥ ΜΙΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ”ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Χτίζει πάνω στο Σημείο Μηδέν τους νέους Δίδυμους Πύργους!

Ο Δημήτρης Κόκκινος γεννημένος στη Ρόδο από καθαρόαιμους Νισύριους γονείς που μετανάστευσαν στην Αμερική, ως αρχιτέκτων- μηχανικός βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του

Η Καλομοίρα τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο

Σε γιορτινό κλίμα διεξάγεται το πρώτο φιλικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί αμερικανικού εδάφους (στη Φιλαδέλφεια), με τη γνωστή από την παρουσία της σε ελληνικό talent show, Καλομοίρα Σαράντη να δίνει ξεχωριστό χρώμα.

Ελληνικό , το ταχύτερο πληκτρολόγιο στον κόσμο

Fleksy: Το “ελληνικό” πληκτρολόγιο που μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες

Menu Title
http://www.tsantirinews.gr/