ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ Archives - Tsantirinews.gr

Category Archives: ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Πως φτάσαμε τόσο χαμηλά ως χώρα

Από νωρίς το πρωί εμφανίστηκαν στον εξωτερικό χώρο του δικαστικού μεγάρου της Αλεξανδρούπολης, διάφοροι Τούρκοι σχετιζόμενοι με το προξενείο της Κομοτηνής αλλά και από την Τουρκία.

Μερκελ:Η πιο καλή γκαρσόνα

Η Μέρκελ σέρβιρε καφέ στον Τσίπρα

ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ENA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ:150.000 ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ ΣΤΗ ΦΕΤΕΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Ο Έλληνας που θα καταδυθεί στο αρχαίο ναυάγιο των Αντικυθήρων

Ο δύτης Αλέξανδρος Σωτηρίου ντύνεται… υποβρύχιο και ετοιμάζεται να καταδυθεί στο ναυάγιο των Αντικυθήρων

Σιωπηρή εξέγερση …φωτός στην “Τουρκία”. Μαζικό προσκύνημα στον Αη Γιώργη απο “Τούρκους”

Την αγάπη και την ελπίδα τους για «κάτι καλύτερο» θα αναζητήσουν και σήμερα με μαζική παρουσία κατά χιλιάδες στην Πρίγκηπο, στον Αη Γιώργη τον Κουδουνά. Νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τη θρησκευτικότητά τους με τρόπους που δεν παραπέμπουν σε καμία περίπτωση στο Ισλάμ.

Απίστευτο: Πέταξε με αεροπλάνο μέσα από την Διώρυγα της Κορίνθου

Μετά από… πάρα πολλά χρόνια οι προσπάθειες των ανθρώπων της Red Bull έπιασαν τόπο και η περιβόητη άδεια δόθηκε. Το εγχείρημα πτήσης από τον Ισθμό της Κορίνθου φάνταζε σαν όνειρο στο μυαλό κάποιων αλλά όπως αποδείχτηκε ο… επιμένων νικά.

ΔΕΝΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ

BINTEO: AΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: “ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ”

ΒΙΝΤΕΟ-Η πρώτη επαφή με τους λευκούς…

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από το 1976, όταν η ομάδα του εξερευνητή Jean-Pierre Dutilleaux ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την πρωτόγονη φυλή των Toulambis (Papua, Νέα Γουινέα), τα μέλη της οποίας δεν είχαν έρθει

Ο Ελληνας που γύρισε από το κρύο

Για δώδεκα μήνες, ήταν ο μοναδικός Ελληνας κάτοικος του Νότιου Πόλου! Ο πνευμονολόγος Ευάγγελος Καϊμακάμης ήταν ο πρώτος Ελληνας που συμμετείχε στο πρωτοποριακό πρόγραμμα της ESA, της Ευρωπαϊκής Αεροδιαστημικής Υπηρεσίας, στη βάση Κονκόρντια της Ανταρκτικής.

Το βαπόρι απ την Ουκρανία

Το πλοίο με τα 20.000 όπλα
Ένα πλοίο γεμάτο με όπλα εντόπισαν οι λιμενικές αρχές χθες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. To πλοίο είχε ξεκινήσει από την Ουκρανία με προορισμό το Εσκεντερούμ της Τουρκίας και φέρεται να μετέφερε 20.000 όπλα ΑΚ 47 (Καλάσνικοφ).

Τα πλωτά περιπολικά του Λιμενικού προέβησαν στην ακινητοποίησή του, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., προς διενέργεια ελέγχου.

Menu Title
http://www.tsantirinews.gr/