ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ Archives - Tsantirinews.gr

Category Archives: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Ρομποτικός «κυνηγός» αστεροειδών

Έφθασε η στιγμή της εκτόξευσης του ρομποτικού διαστημικού σκάφους Osiris-REx της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας, το οποίο, αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ξεκινήσει αύριο το βράδυ από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα την επταετή φιλόδοξη αποστολή του για να φθάσει στον αστεροειδή Μπενού, να πάρει δείγματα από την επιφάνειά του και να τα επιστρέψει στη Γη για μελέτη.

.Κι ομως το αύριο αναπνέει σήμερα

Εμείς στον μικρόκοσμο μας…Κι ομως το αύριο αναπνέει σήμερα.Πόσο θαθελα η χωρα μου να ετοιμάζεται να παραχωρήσει την νεα γενιά στην έρευνα τετοιων διαδικασιών,ποσο θα θελα να μίλαγε ο πολιτικός μας κόσμος για συμφωνίες του μέλλοντος μας..Ρομαντικό??Πειτε το και έτσι…
Παύλος Αλέπης

Φάλαινες περικύκλωσαν σκάφος

Drone κατέγραψε μοναδικές εικόνες στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλυδωνίας στο νότιο τμήμα του Ειρηνικού Ωκεανού.

Οι επιβάτες ενός σκάφος είδαν από κοντά -έστω και με αυξημένο το αίσθημα του φόβου- τρεις φάλαινες να περικυκλώνουν το σκαρί τους και εν συνεχεία να αποχωρούν…

Εκπληκτική εφεύρεση: Η βαλίτσα που γίνεται scooter!

Το απόλυτο αξεσουάρ ταξιδιού, αυτό που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση στα αεροδρόμια και θα κάνει τις διαδρομές από τη μία πύλη στην άλλη παιχνιδάκι, παρουσίασε ένας εφευρέτης στις ΗΠΑ.

Allahu Akbar (Ο Θεός είναι μεγάλος) (Αραβικά: نشيد وطني ليبي‎)

Allahu Akbar (Ο Θεός είναι μεγάλος) (Αραβικά: نشيد وطني ليبي‎) ήταν ο εθνικός ύμνος της Λιβύης από το 1969 έως το 2011. Αρχικά αποτελούσε εμβατήριο, που έγινε δημοφιλές στην Αίγυπτο και τη Συρία κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Σουέζ το 1956. Υιοθετήθηκε από τον Λίβυο ηγέτη Καντάφι, εκφράζοντας την ελπίδα του να ενώσει τον αραβικό κόσμο.

……………………………….

CERN: Ξεπεράστηκε η ταχύτητα του φωτός!!!

Κι όμως στον πειραματικό σταθμό του CERN επετεύχθη το ακατόρθωτο. Η… ταχύτητα του φωτός ξεπεράστηκε!!!

Παράγει ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιώντας ως καύσιμο το νερό

Η εξωπραγματική εφεύρεση

Tο γάλα που πίνεις!

clipart-illustration-hardwggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggorking-bovine-cow-udderly-outrageous-milk-producer4
Γάλα, το Ναρκωτικό Δηλητήριο!!! Όλη η αλήθεια για το ΓΑΛΑ

Δείτε τι κάνετε λάθος και δεν δροσίζει ο ανεμιστήρας!

deite-ti-kanete-lathos-kai-den-drosizei-o-anemistiras.w_l

Δεν έχετε κλιματιστικό και παλεύετε να δροσιστείτε με τους ταπεινούς ανεμιστήρες; Ελάχιστοι το καταφέρουν αν και μπορούν!  

Στον παράδεισο του Αιγαίου

Έχει καταγάλανα νερά σαν αυτά που σίγουρα θα υπάρχουν στο παράδεισο, εξωτικές-κάποιες ακόμα παρθένες- αμμουδιές, θαλάσσιες σπηλιές, μερικά από τα πιο hip bar του Αιγαίου.

Menu Title
http://www.tsantirinews.gr/