BLOG Archives - Tsantirinews.gr

Category Archives: BLOG

Ακριβή μου παραπληροφόρηση

Υπάρχουν τα λεγόμενα μεγάλα sides που ενώ παραπαίουν συνεχίζουν να προπαγανδίζουν το χάος και την τρομολαγνεία πουλώντας σενάρια υποπτα.Καποιος πληρώνει ακριβά τους ιεράρχες της διαφθοράς για να μπορούν να αγοράζουν επισκεψιμότητα και να σερβίρουν σκατοσκευάσματα στο λαό
ΑΠΟΛΑΥΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ .
Συναγερμός για τζιχαντιστές που φέρονται να έφτασαν στην Ελλάδα. Ήλθαν στην Ελλάδα αεροπορικώς και έχει ζητηθεί κατεπειγόντως ο εντοπισμός τους.

παραπληροφοριση

«O μπαμπάς έφυγε, όχι ο Wolinski»…

Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Wolinski

Ξεκίνησαν πόλεμο κατά των blogs

Ξεκίνησαν πόλεμο κατά των blogs. Έρχεται “KATI KAKO” και προετοιμάζονται φιμώνοντας τους αντιφρονούντες;

Γιέ μου που πας;

Γιέ μου που πας;
Χάρρυ Κλυνν

Tο bestseller.gr και η βιβλιοκίνηση σας μαθαίνουν ποδήλατο.!!

Αγαπητοί φίλοι η κλήρωση ανέδειξε τους 23 τυχερούς που κερδίζουν στον διαγωνισμό μας «Tο bestseller.gr και η βιβλιοκίνηση σας μαθαίνουν ποδήλατο.!!».

Οι πρώτοι νικητές 15 κερδίζουν 8 δωρεάν μαθήματα 2 ωρών ο καθένας στην Σχολή ποδηλάτου του Peloton για παιδιά από 6 έως 13 ετών Οι τυχεροί είναι: Αλιφεροπούλου Νιόβη, Πάνος Κουκούλας, Αμαλία Ραφτάκη, Λάου Παρασκευή, Φώτης Ροζάκης, Γεωργία Παπαβασίλη, Όλγα Πουλογιαννοπούλου, Βαγγέλης Αντωνιάδης, Τόνια Καούνη, Ελευθέριος Βουρδομνιάκος, Βασιλική Πάνου, Στούπας Κώστας, Αντωνία Λίαπη, Μέγγου Ποτούλα, Κωνσταντίνα Ιωαννίδη. Οι νικητές για τα 5 βιβλία «Όλα για το ποδήλατο» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο είναι οι Αγαθαγγέλου Ισμήνη, Πετρούλιας Νικόλας, Τριανταφύλλου Γεωργία, Ταμβάκη Στέλλα, Γεωργιάδου Ελένη. Οι νικητές για τις 3 Συλλεκτικές εμφανίσεις της ποδηλατικής ομάδας του Peloton είναι οι: Παπαχαραλάμπους Νιόβη, Δέσποινα Κουρτίδου, Στελίνα Καρυπίδου.

Παρακαλούμε τους τυχερούς να επικοινωνήσουν μαζί μας, με email στο win@bibliokinisi.gr γράφοντας τα πλήρη στοιχεία τους και το τηλέφωνο τους. Τα βιβλία και οι εμφανίσεις θα αποσταλούν μέσω των ΕΛΤΑ. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και δίνουμε ραντεβού για την νέα μας Χειμερινή κλήρωση.!!

 

Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στον διαγωνισμό
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Το διαγωνισμό διοργανώνουν τα βιβλιοπωλεία «βιβλιοκίνηση» και το « www.bestseller.gr» .

2. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στην κλήρωση για: 8 δίωρα μαθήματα για 15 παιδιά , 5 βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και 3 Συλλεκτικές εμφανίσεις.

3. Η κλήρωση των τυχερών θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2013 στο γραφείο του Δικηγόρου Γ.Αποστολίδη, Τσιμισκή 9 Θεσσαλονίκη. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας www.bestseller.gr . Ο Διαγωνισμός θα λήξει στις 7 Σεπτεμβρίου 2013.

4. Τα δώρα της κλήρωσης δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

5. Τα μαθήματα ποδηλασίας γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο σε διάφορες περιοχές των Αθηνών υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προπονητή. Τα παιδιά πρέπει να είναι από 6 έως 13 ετών και να ξέρουν να ισορροπούν στο ποδήλατο και να φέρουν απαραίτητα κράνος. Πριν την έναρξη των μαθημάτων ο γονέας θα πρέπει να αποδεχθεί τον κανονισμό συμμετοχής της Σχολής του«Peloton Junior ‘s Bike School».Η έναρξη χρήσης των 8 μαθημάτων μπορεί να γίνει έως 30-9-2013 και η τελική ημερομηνία ολοκλήρωσης των μαθημάτων δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 30-11-2013.

6. Η διαδικασία είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική και γίνεται μόνο μέσω της ιστοσελίδας μας. Οι συμμετέχοντες στην κλήρωση δηλώνουν ότι αποδέχονται τους όρους του προγράμματος. Τα στοιχεία είναι αυστηρώς προσωπικά και δεν δημοσιεύονται. Στο e-mail αποστέλλονται μόνο μηνιαία ενημερωτικά newsletter του www.bestseller.gr.

7. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τους όρους του προγράμματος ή να μεταθέσουν την ημερομηνία λήξης του. Οποιεσδήποτε μεταβολές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.bestseller.gr

8. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά η βλάβη υποστεί οποιοσδήποτε νικητής σε σχέση με το δώρο του.

Χάρρυ Κλυνν:“Oι άσχημες μέρες πέρασαν. Έρχονται οι χειρότερες”

Χάρρυ Κλυνν στο Twitter: Ρίξτε μπινελίκια για την κυβέρνηση

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Χάρρυ Κλυνν προτρέπει τους πολίτες να… ρίξουν μπινελίκια στην κυβέρνηση στο τηλέφωνο, ώστε να καταλάβουν αν τους… παρακολουθούν.

“Pίξτε μπινελίκια στο τηλέφωνο γιά την κυβέρνηση.. Έτσι θα καταλάβετε σε λίγες μέρες άν σας παρακολουθούν”, έγραψε ο Χάρρυ Κλυνν στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ενώ σε άλλη ανάρτησή του σημειώνει το εξής:

“Για να θυμηθώ ένα παλιό προφητικό μου: “Oι άσχημες μέρες πέρασαν. Έρχονται οι χειρότερες”.

Pitsirikos:Γράμμα από το Λονδίνο

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, δεν ξέρεις πόσο ευτυχής είμαι σήμερα με την ανάθεση του υπουργείου Υγείας στον Άδωνι Γεωργιάδη! Ο λόγος είναι γιατί είμαι γιατρός και εργάζομαι στο Λονδίνο, αλλά πλέον μπορώ να ελπίζω για την επιστροφή μου στην Ελλάδα!

Επίσης, ως τώρα νόμιζα πως η απόσταση θα ήταν ένα πρόβλημα στη σχέση μας αλλά τώρα ο Άδωνις έχει ανοίξει το δρόμο για να γνωριστούμε…!!!

Αντιλαμβάνομαι ότι οι προσφορές που έχεις είναι πολλές αλλά είμαι καλό πακέτο! Έχω όλα τα κοινωνικά προσόντα που ξέρω πως θα σε γοητεύσουν! Επίσης είμαι ψηλή, ξανθιά (σαν την υφυπουργό!) και με τις σωστές αναλογίες!

Είμαι διατεθειμένη να σε συντηρήσω δουλεύοντας και για τους δυο μας, ενώ εσύ θα περνάς την ώρα σου στην παραλία, θα περιποιείσαι τα κηπευτικά μας και θα γράφεις ατελείωτα… Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα χρειάζεται να με συνοδεύεις σε καμία δεξίωση…

Περιμένω απάντησή σου σύντομα για φτιάξω βαλίτσα…!

Με ανυπομονησία,

ΒΦ

(Αγαπητή φίλη, όντως, ο Άδωνις μπορεί να μας ενώσει εμάς τους δυο. Να τον κάνουμε και κουμπάρο. Εμένα δεν με πειράζει το «ο κουμπάρος την κουμπάρα…» -μου αρέσει η Ευγενία όταν δεν μιλάει-, αλλά δεν ξέρω αν έχετε εσείς καμιά αντίρρηση για τον κουμπάρο μας. Πάντως, τον έχω γνωρίσει και φαίνεται καλό παιδί. Μη φύγετε από το Λονδίνο. Να έχω κάπου να πάω κι εγώ, όταν ανοίξουν πάλι τα ξερονήσια. Μόνο που θα πρέπει να βρω και μια δουλειά εκεί. Δεν μπορώ να δεχτώ να με συντηρεί οικονομικά η γυναίκα μου. Έχω και αρχές. Θα σας παντρευτώ μόνο με το βρακί σας, για να σας το χτυπάω μετά. Πάντως, μαζέψτε καμιά λίρα, για να πηγαίνουμε διακοπές στην Ισπανία, αφού εγώ στην Ελλάδα δεν θα μπορώ να έλθω. Την αγάπη μου.)

Μαλβίνα: Καλα, εσύ δεν ντρέπεσαι;

Η Μαλβίνα ήρθε εκείνη και με βρήκε. Ήρθε στο ΕΘΝΟΣ μια μέρα του ’97, εκεί έγραφα τότε. Με συνάντησε στο διάδρομο του πρώτου ορόφου, το πρόσωπό της, πρόσωπο χρωματιστό, έλαμπε, τα μάτια της λαμπίριζαν χαρούμενα: «εσύ είσαι; άρχοντας, όπως σε φανταζόμουν. Στάσου να σε φιλήσω»… 
Στάθηκα, και της είπα ότι τη θεωρούσα μοναδική, ότι γούσταρα τα κείμενά της από το ’80, εκείνα τα υπέροχα μικρά δοκίμια αισθητικής της ζωής, (έτσι τα αξιολογώ και τώρα) που έγραφε στη «Γυναίκα».Τα ζήλευα πραγματικά εκείνα τα «κομμάτια» και της το είπα και εκείνη μου είπε για τα δικά μου γραπτά, είπαμε πολλά – τίποτα δεν είπαμε… 
Πρόλαβε, ωστόσο, και μου έγραψε τα δικά της σε ένα *σημείωμα (το χρησιμοποίησα σαν πρόλογο στο μοναδικό βιβλίο με χρονογραφήματά μου που κυκλοφόρησε) που μ’ έκανε περήφανο. Κι εγώ της είπα με τον τρόπο μου ότι τη θεωρώ μια από τις ελληνικότερες δημόσιες «φωνές» της μεταπολίτευσης, μια πραγματική πασιονάρια της δημοσιογραφίας, εξαιρετική συγγραφέα και ανατρεπτική τηλεοπτική περσόνα… 
Αργότερα έλαβα το μικρό βιβλιαράκι της για την Αλίκη (εκδόσεις Αστάρτη) τυλιγμένο, κυριολεκτικά, σε μια κόλλα χαρτί. Στο εσωτερικό αυτού του περιτυλίγματος, μου θύμιζε, με τον αμίμητο χειρόγραφο τρόπο της, πως είχα ξεχάσει να της στείλω το δικό μου βιβλίο (με τον πρόλογό της!..) που είχε κυκλοφορήσει πολύ καιρό πριν…
Καλά, δεν ντρέπεσαι; Το δικό σου βιβλίο που είναι;
Σου στέλνω εγώ λοιπόν αυτό για να μου στείλεις εσύ εκείνο
Η πιο φαν που γίνεται
Μαλβίνα


Ύστερα ήρθαν καιροί… εκσυγχρονιστικοί και το σύστημα… Τάπερμαν δεν άντεχε τη Μαλβίνα, την καθάρισαν. Και σε λίγο καθάρισαν και τον φίλο της – και φίλο μου – Βασίλη Ραφαηλίδη απ’ το ΕΘΝΟΣ, επειδή την στήριζε με μια σειρά κειμένων του, υψηλής κριτικής ευκρίνειας…
 

Το τηλεφώνημα 

Δεν είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά τις μέρες της αρρώστιας δέχτηκα ένα τηλεφώνημά της. Ψαρωμένος εγώ, δεν θέλησα να θίξω το θέμα της υγείας της, να ξύσω την πληγή, ποτέ δεν το κάνω – δεν έχω ίχνος γενναιότητας σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν αντέχω το ψυχικό κόστος… Εκείνη ήρεμη, σχεδόν σαν να μη έτρεχε τίποτα: «Καλά είμαι, πες μου κάτι για τον Βασίλη, (τον Ραφαηλίδη) είναι δυνατόν; Μου είπε πως δεν τον υποστήριξε κανείς, ότι μόνο εσύ, … πολύ λυπήθηκα…». Τέτοια πράγματα… Μόνο που τσο τέλος της μικρής κουβεντούλας άρχισε να κομπιάζει, έτσι μου φάνηκε, λες κι ήθελε να μου πει κάτι και δεν της έβγαινε – λες και ήθελε κάτι να ακούσει που δεν της είπα… Μετά με χαιρέτησε και, καμιά αμφιβολία δεν έχω πια γι αυτό, ο χαιρετισμός της ήταν αποχαιρετισμός…

 Για το Νίκο Τσαγκρή (Από τη Μαλβίνα με αγάπη)

*Δεν αγαπώ καθόλου την δημοσιογραφίστικη ευεξία. 
Αυτός είναι ο ο λόγος που αγαπώ – ή μάλλον που αγαπάω (ασυναίρετα) – τη γραφή του Νίκου. Και δεν λέω τα κείμενα.Διαμορφώνει άποψη, αλλά δεν είναι απλώς οπίνιον λίντερ. Διότι στο γραπτό του υπάρχει η ηδονή του κειμένου με έναν τρόπο πολύ ιδιαίτερο και σύμφυτο- όπως αρμόζει σε «οριστικές» γραφές.
 
Εντρυφώ καθημερινώς. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ να χάνει το περιεχόμενο ‘ψάχνοντας τη φόρμα. (Αν βαριέμαι κάτι, είναι οι ντιλετάντες αρθρογράφοι, αυτών που, καταπώς θα ‘λεγε και ο Μπρεχτ, «βλέποντας τη φόρμα, παύει να σε ενδιαφέρει το περιεχόμενο».)
 
Η απόλαυση του κειμένου του επαυξάνεται από την πλήρη απουσία «ψαλιδοκώλικων» εκφράσεων. Άφαντο το οπλοστάσιο των «διανοούμενων τρίτου τύπου». Ούτε ένα «συμπίλημα», ένας «αποσυνάγωγος», μια «ετερογένεια» και άλλα που παραπέμπουν στο αμλετικό «λέξεις… λέξεις… λέξεις…»
 
Δεν δοκίμασα καμιά έκπληξη όταν, κάποτε, τηλεφώνησα στον Ν. Τ. και εξημμένη από ένα γραπτό του πρότεινα να βγει στην τηλεόραση και να το συζητήσουμε διεξοδικότερα.
Δέχτηκα την άρνησή του με τον ίδιο ενθουσιασμό με τον οποίο δύο λεπτά πριν επεδίωκα τη συγκατάβαση του. Προφορικώς διατυπώνονται μόνο οι ιδέες, σκέτες, οι οποίες μάλιστααυτή την εποχή, της εικονολογίας, κατά τους σημειολόγους, είναι εντελώς αναποτελεσματικές.
 
Ο συγγραφέας τα λέει όλα στο χαρτί. Έτσι-επιτρέψτε μου-διαβάζω τα κείμενά του όχι σαν «δίστηλα» ή «τρίστηλα» αλλά σαν συνοπτική λογοτεχνία.
 
Και για να συνοψίσω: Ήταν περίπου πέντε και στις επτά έπρεπε να είμαι στον «αέρα». Μέσα στην αίθουσα Συντάξεως διάφοροι άνθρωποι, με ρολόγια, περίμεναν να γράψουν δελτίο ειδήσεων στον μοναδικό υπολογιστή. Με έβριζαν από μέσα τους γιατί αργούσα. 
 
Αρπάχτηκα με έναν από αυτούς, κάποιον Ψύλλια.«Εσύ δεν ήσουν που βιαζόσουν; Τι κάθεσαι και διαβάζεις εφημερίδες και μας έχεις στην ουρά να περιμένουμε;» Είδα αίμα. «Αν δεν διαβάσω, αγόρι μου, αυτό εδώ, να γεμίσω τις μπαταρίες μου, δεν θα μπορέσω να αντιμετωπίσω ούτε τους ημιεπαγγελματίες σαν κι εσένα ούτε την ασχήμια της αίθουσας… Διαβάζω το κείμενο ακριβώς επειδή βιάζομαι και πρέπει να φτιαχτώ».
 
Σαν να γλύκανε ο ημιάγριος όταν έσκυψε πάνω από τη σελίδα του Έθνους να δει τι διάβαζα: «Ο Νίκος…είναι φίλος μου… Αστέρι… Ε, τώρα θα τον πάρω να του το πω… Θα χαρεί…»
Δεν του τηλεφώνησε ποτέ. Είχε να γράψει δελτίο.
 
Μαλβινα Χαριτοπουλου
 

 

Βίκυ Καγιά: Στο Παρίσι μακριά από όλα όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή

Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό πως ο γάμος του μοντέλου με τον Νίκο Κριθαριώτη είναι σε πολύ κρίσιμο στάδιο. Όπως αναφέρουν πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, η λέξη ‘διαζύγιο’ δεν έχει ειπωθεί από κανέναν ωστόσο παραδεχόνται ότι η κατάσταση ανάμεσά τους είναι δύσκολη.

 

 

 

Η στιγμή πάντως που μαθεύτηκε η κρίση στο γάμο τους, η Βίκυ βρίσκεται στο Παρίσι όπου προσπαθεί να χαλαρώσει ενώ επισκέφτηκε και τη σχολή “Mod’art” όπου παρακολούθησε τη δουλειά των σπουδαστών.

 

 

 

Επίσης, το μοντέλο και παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να δειπνήσει με φίλους της και να κάνει βόλτες στην Πόλη του Φωτός.

 

 

Ίσως, το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει αυτήν την περίοδο…

 

 

Φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό της Βίκυς Καγιά στο Instagram.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ντορέττας

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πρόβες για το νέο της θεατρικό με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα, ενώ παράλληλα εντάσσεται στην ομάδα του MissBloom.gr.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι η νέα blogger του MissBloom. Κάθε Τετάρτη, η ηθοποιός θα μοιράζεται τα κείμενά της με τους αναγνώστες του site, ενώ έχει ήδη ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις.

Νέα από την επαγγελματική της ζωή, συμβουλές γυμναστικής και διατροφής είναι μερικά από αυτά που θα μοιράζεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από το προσωπικό της blog.

Πηγή: Yupiii

Menu Title
http://www.tsantirinews.gr/