ΕΛΛΑΔΑ Archives - Tsantirinews.gr

Category Archives: ΕΛΛΑΔΑ

ΡΟΥΒΑΣ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΒΙΣΣΗ ΓΙΑΧΑΜΠΙΜΠΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ελληνικό κράτος έχει δαπανήσει για το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας από το 2007 μέχρι σήμερα 31.800.000 ευρώ (!).  Tα τελευταία 11 εκατομμύρια καταβλήθηκαν από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το 2015. Κι όμως το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας δεν υπάρχει. Δεν έγινε ποτέ. Το σκάνδαλο με το Ολυμπιακό Μουσείο φέρνει στο φως με εκτενές ρεπορτάζ του, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η Ελλάδα της κρίσης, των δανείων και των χρεωκοπιών πληρώνει ακόμη τις Ολυμπιακές αμαρτίες.

Γερμανο κανίβαλοι

100.000 Γερμανοί Κάνουν Έρωτα Με Τα Κατοικίδια Τους!

Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.

Επιδεινώνονται ραγδαία οι ελληνοτουρκικές σχέσεις

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Μας απειλεί με πόλεμο η Τουρκία – Πάμε για ΚΥΣΕΑ και,τυπικά, αποδέσμευση των κανόνων εμπλοκής.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ – μία ναυτική εποποιία των Ελλήνων εις την Αμερικήν

Η πρώτη που ετόλμησε να έρθει αντιμέτωπη προς την επικρατούσα άποψη ότι οι περιπλανήσεις του Οδυσσέως έγιναν …μέσα στην Μεσόγειο ήταν η Αμερικανίδα Εριέττα Μέρτζ (Henrietta Mertz) η οποία το 1965 εξέδωσε στο Σικάγο των Η.ΠThe Wine Dark Sea” (τίτλος στα Ελληνικά “ΟΙΝΩΨ ΠΟΝΤΟΣ” εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ -1995)και αργότερα το 1967 τα “Αργοναυτικά” δια των οποίων με μεγάλη πειστικότητα -στηριζόμενη στις δικές της προσωπικές έρευνες και εξερευνήσεις στην Αμερική- διατυπώνει την θέση ότι το ταξίδι του Οδυσσέως είχε και ένα σημαντικό σκέλος εκτός Μεσογείου. Η άποψη της κ. Μέρτζ είναι ότι ο Οδυσσέας ταξίδεψε μέχρι τις ακτές της Αμερικής βοηθούμενος από τα θαλάσσια ρεύματα.

ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ακόμη μία παγκόσμια επιτυχία σημείωσε η χώρα μας, η οποία έχει διακριθεί πολλές φορές για την ομορφιά της. Έπειτα από ψηφοφορία ο Παρθενώνας είναι πλέον και επίσημα το ομορφότερο κτήριο όλου του κόσμου.

Έκρηξη σε πυρηνικό σταθμό της Γαλλίας

Έκρηξη σημειώθηκε σε πυρηνικό σταθμό που βρίσκεται στη Φλαμανβίλ της Γαλλίας, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο κίνδυνος διαρροής πυρηνικής ενέργειας απομακρύνεται, σύμφωνα με τις γαλλικές αστυνομικές αρχέςΣύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον πέντε άτομα, τα οποία έχουν εισπνεύσει τοξικά αέρια, ωστόσο υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των τραυματιών θα αυξηθεί.

Στα άδυτα της Εθνικής Βιβλιοθήκης

Αναβρασμός επικρατεί στο Βαλλιάνειο κτήριο της Πανεπιστημίου εν όψει της μετακόμισης της Εθνικής Βιβλιοθήκης στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» μετά την παράδοσή του στο ελληνικό Δημόσιο, στις 23 Φεβρουαρίου.

Δίνουν ακίνητα για να ξεχρεώσουν

Σε δεινή οικονομική θέση βρίσκονται χιλιάδες πολίτες και επιχειρηματίες, οι οποίοι στα χρόνια της βαθιάς οικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα μας είδαν τις περιουσίες τους να καταρρέουν και τα χρέη τους προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία να «χτυπούν» κόκκινο με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από ποινικές διώξεις, ακόμα και φυλάκιση.

ΤΟ ‘ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ’ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΙΑΝΟ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Στο θέατρο Μεταξουργείο της Άννας Βαγενά, θα εκτίθεται αύριο, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη για όσους θέλουν να τον αποχαιρετήσουν.

Την παραπάνω ενημέρωση έκανε με ανάρτησή της στο Facebook η σύζυγός του Άννα Βαγένα.

Οι Έλληνες ασθενείς δεν έχουν πρόσβαση στα νέα φάρμακα

Αποκλεισμένοι από τα νέα φάρμακα για την αντιμετώπιση της ηπατίτιδας C είναι οι Έλληνες ασθενείς, με τους εκπροσώπους των συλλόγων τους να χαρακτηρίζουν την «αποτυχημένη» την πολιτική που ακολουθείται από τους αρμόδιους τα τελευταία τρία χρόνια σε αυτό το θέμα κυριολεκτικά ζωτικής σημασίας για χιλιάδες ανθρώπους στη χώρα μας.

Menu Title
http://www.tsantirinews.gr/